Szolgalatunk Szervezetunk Az on szerepe
 

Ünnepeljük az Ige munkáját világszerte!


Csatlakozz hozzánk 20. születésnapunkon!

IDŐPONT: 2019. február 16. 10:00
HELYSZÍN: Kelenföld Montázs Központ Színházterme (1119 Budapest, Vahot u. 14. 1.emelet)

REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete két évtizede áll Isten, a nemzetek és a magyar gyülekezetek szolgálatában. Célunk, hogy a Biblia élő és ható üzenete mindenkihez eljusson a számára legérthetőbb módon. Kiváltság és hatalmas felelősség ez a számunkra!

A 2019. februát 16-i délelőtt örömünnep lesz, amire minden érdeklődőt szeretettel invitálunk.
Ezen a szombat délelőttön munkatársainkkal, családtagjainkkal, partnereinkkel, támogatóinkkal és barátainkkal együtt adunk hálát mindazért, amit Isten általunk eddig elvégzett, s Benne bízva tekintünk a jövőbe, Tőle kérve a továbbvezetést.

Reméljük, hogy veled is találkozunk!

KÉRJÜK, REGISZTRÁLJ honlapunkon, hogy megfelelő helyet készíthessünk neked és a veled érkezőknek!:

wwww.facebook.com


Az esemény ún. "dresszkódja"

Többen érdeklődnek az esemény ún. "dresszkódja" felől.

A rendezvény családiasan ünnepélyes program lesz, ahol nem szükséges öltönyben vagy kosztümben érkezni. 
Ha viszont megtisztelnek bennünket azzal, hogy kényelmesen, de a hétköznapinál egy fokkal csinosabban öltöznek fel, örömmel vesszük.

Az eseményen fotók és videófelvétel is készülni fog, eszerint készüljünk.


GYEREKVIGYÁZÁS:

Az eseményen lehetőséget biztosítunk arra, hogy a program alatt a kisebbeket kicsit másként is leköthessük. A helyszínen keressék a GYEREKEK SZÁMÁRA kialakított termet.

*Az ovis korosztályú gyermekeket kérjük, hogy egy felnőtt is kísérje el!


KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓ #2:
AUTÓSOK FIGYELEM!

Néhány praktikus információ a Kelenföld Montázs Központ autós megközelítésével kapcsolatban:

A Vahot utcai behajtás szombaton a helyi piac miatt sajnos nem megoldható, illetve az Etele út épület felé eső szakaszán is sávlezárás van érvényben az 1-es villamos pályaépítési munkálatai miatt.

Megközelítés a Bártfai utca felől lehetséges. Ebben az utcában lehet parkolni is, bár a helyek száma ilyenkor erősen korlátozott lehet.

Alternatív megoldás a parkolóhelyet keresőknek: az Etele téri P+R parkoló (/www.budapestkozut.hu/etele-ter-p-r) Itt lehet hagyni az autókat, és gyalogosan kb. 10 percre, vagy a Kelenföldi Pályaudvartól az M4-es metróval egy megállóra van a Bikás park.

Kérjük, érkezésükbe kalkulálják bele a parkolóhely keresés és a gyalogos megközelítés megnövekedett idejét. Köszönjük!


KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓ #1:
Javasoljuk a tömegközlekedés használatát!

Mivel a környéken a forgalmi rendben több változás is történt, illetve szombati napokon a Vahot utcai parkolóban piac üzemel, így a parkolás ott nem lehetséges, kérjük, előzetesen tájékozódjanak a közlekedés lehetőségeiről.

Javasoljuk, hogy akinek erre csak módja van, a tömegközlekedést vegye igénybe a Bikás Park busz illetve metrómegállóig. Íme egy stilizált helyszíni térkép a könnyebb tájékozódáshoz.


Vendégeink #2: Piet Koen

Vendégünk lesz a szombati hálaadáson Hollandiából a Wycliffe Magyarország egyik alapítója, Pieter Koen, aki évtizedekkel ezelőtt maga is missziómunkásként szolgált családjával együtt.

Piet szívében 1984-ben fogalmazódott meg a gondolat a magyarok bevonására a bibliafordítás munkájába. Azóta töretlenül imádkozik értünk és velünk. Néhai kedves feleségével, Joka-val a '90-es évek elején komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy a munka végül 1998-ban elindulhasson, 1999-től pedig Egyesületi formát is ölthessen.

Áldás a számunkra, hogy idős kora ellenére is vállalja, hogy közöttünk lesz és megosztja velünk rövid bátorítását, hiszen szíve ma is tűzzel ég az ige terjedéséért és a magyar népért.


Vendégeink #1: Mundara Muturi

Az eseményen vendégünk lesz Kenyából MUNDARA MUTURI, a Wycliffe Világszövetség Afrika Területi igazgatója.

Mundara 30 éve szolgál a bibliafordítás mozgalmában. Február 16-án megosztja velünk tapasztalatait, és a nekünk hozott üzenetét. Mi már alig várjuk!


Az esemény költségei

Többen érdeklődtetek az ESEMÉNY KÖLTSÉGEI kapcsán. Köszönjük!

A rendezvényen való részvétel minden regisztrált résztvevő számára ingyenes.

Aki külön támogatni szeretné az esemény költségeit, illetve a Bibliafordítás munkáját, azt a helyszínen jelölt dobozokban, vagy a Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete számlaszámán megteheti: K&H BANK 10201006 - 50070046 - 00000000

.
 

 

(c) Wycliffe Global Alliance és Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete. Non-profit szervezet. Minden jog fenntartva.