Szolgalatunk Szervezetunk Az on szerepe
 

A Bibliafordítás ügye akkor halad előre, ha imádkozunk.

Két hetente megjelenő ima összefoglaló
2016. június (munkatársak)

„Az Istennek pedig van hatalma arra,
hogy minden kegyelmét kiárassza rátok,
hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek,

és bőségben éljetek minden jó cselekedetre.”
(2Kor. 9,8)


Imádkozzunk a magyar iroda munkatársaiért!

Robb Martin –
pénzügyi koordinátor, magyar iroda

Martin Skóciából származik, felesége, Ibolya, kárpátaljai magyar. Három gyermekük van: Júlia (11), Dávid (8) és Jázmin (6). Martin részt vett a magyar Wycliffe létrehozásában a kilencvenes évek végén, és azóta is az Egyesület pénzügyeit intézi. Más területeken is asszisztál 2003 óta, teljes időben. Kiváltságnak tekinti, hogy ily módon tudja szolgálni, segíteni, hogy Isten drága Igéje elérhetővé váljon minden népcsoport számára az anyanyelvükön szerte a világon.

Adjunk hálát, hogy a mi mennyi Atyánk 18 éven keresztül mindent megadott, amire a Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének szüksége volt, hogy tagjaink – mind itthon, az ‘irodában’, mind a ‘missziós mezőn’ – részt vehessenek az Ige terjedésének szolgálatában. Imádkozzunk, hogy így legyen továbbra is!

Imádkozzunk személyesen Martinért, munkájáért és családjáért. Kérjük, hogy tapasztalhassa meg Isten áldását minden nap, miközben ezt a "láthatatlan", de nélkülözhetetlen szolgálatot végzi a háttérben, közel két évtizede, hűségesen! Az ő odaszánt szolgálata nélkül nem lenne lehetséges misszionárius tagjaink külföldi szolgálata, de a hazai egyesület működése sem.

 

Martin, Ibolya, Jázmin, Júlia és Dávid

Victor Jánosné „Momo” –
személyzeti koordinátor, magyar iroda

Momo bő másfél éve szolgál a magyar Wycliffe irodánál, mint személyzeti koordinátor. Úgy látja, sokat tanult és tapasztalt az elmúlt időszakban. Az elmúlt időszakban lehetősége volt részt venni különböző hosszabb-rövidebb Wycliffe-es képzéseken, konferenciákon (Németország, Erdély, Thaiföld), amelyek szintén hozzájárultak ahhoz, hogy még inkább megismerje, megértse és megtanulja a szolgálatához szükséges új készségeket, ismereteket.

Hálás minden alkalomért és lehetőségért, amikor akár itthon, akár külföldön szolgáló munkatársainknak lehet segítségére ismereteivel, tapasztalataival, hiszen ezzel is Isten országa és munkája halad előre.

Leginkább a lelkigondozói, támogatói, bátorítói aspektusát kedveli a szolgálatának, de igyekszik helytállni a számára kevésbé 'egyszerű' adminisztratív vonalon is.

Momonak hat gyermeke van, akiket egyedül nevel, és akikért nagyon hálás Istennek.

Imádkozzunk, hogy Momo továbbra is hűségesen a helyén állhasson édesanyaként, valamint a Wycliffe-nél és más területeken végzett szolgálataiban! Kérjünk számára bölcsességet, miközben figyelemmel kíséri, vezeti, bátorítja és tanácsolja a tagjainkat vagy az új érdeklődőket, jelentkezőket. Kérjük Istent, adjon nekik áldott nyarat, és egyensúlyt a munka és család vonatkozásában! 

Sára, János, Jonatán, Hanna, Ráhel, Soma és Momo


Vissza az ImaMorzsák oldalára...

 

.
 

 

(c) Wycliffe Global Alliance és Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete. Non-profit szervezet. Minden jog fenntartva.