Szolgalatunk Szervezetunk Az on szerepe
 

A Bibliafordítás ügye akkor halad előre, ha imádkozunk.

Két hetente megjelenő ima összefoglaló
2016. szeptember (munkatársak)

Imádkozzunk a magyar irodában dolgozó háttérmunkásokért!

Zentai Zsuzsa - vezetés, szervezetfejlesztés, kommunikáció

2003 májusa óta igyekszik a Wycliffe Magyarország csapatát erősíteni. Eleinte az adminisztrációban segédkezett, majd a kommunikációs területet bízták rá, 2012 tavaszán pedig átvette a szervezet vezetői feladatait. Még ma is rácsodálkozik arra, ahogy Isten következetes türelemmel vezeti és formálja az Ő munkatársaként a világmisszióban, miután Neki adta a teljes életét. Hálás az elmúlt 13 évért annak örömeivel, áldásaival, kihívásaival és nehézségeivel együtt!

Leginkább a kreatív tervezői és szervezői feladatok állnak közel hozzá, de hatalmas áldás azt látni, hogy az emberi kapcsolatokon keresztül is hogy használja az Úr (problémamegoldás, konfliktuskezelés, tanácsadás, bátorítás-mobilizálás, partneri együttműködés, stb..) és célokat, látást ad a jövőre.

Imádkozzanak vele együtt, hogy vezetői feladataihoz az Úr adjon mindig kellő bölcsességet, és hogy jó példa lehessen "beszédben, magaviseletben, hitben, tisztaságban."

Szolgálata során gyakran utazik, illetve sokszor néz szembe számára ismeretlen területekkel, folyamatos változással, komoly kihívásokkal. Ilyenkor is Isten védelmére és vezetésére van szüksége. Emellett nagy szükségét érzi egy tapasztalt mentornak. Köszöni, ha ezekben is gondolnak rá.

 

Zsuzsa az irodában és munkatársi csapatban egy kiállítás alkalmával

Bartha Kata - adminisztratív terület és imakoordináció

Lassan két éve dolgozik a magyar irodában, ahol az adminisztrációs és imakoordinátori tevékenységeket végez. Láthatatlan szál a Wycliffe nagy szőttesében – talán így lehet jellemezni legjobban a munkáját. Testvérek adománya és imádságai teszik lehetővé, hogy itt lehet, akikért nagyon hálás. Imakérése is ehhez kapcsolódik: Isten áldja meg azokat, akik mellette állnak ebben a szolgálatban, valamint segítsen neki további partnereket találnia a szolgálata ima- és anyagi hátterének biztosítása érdekében.

Édesanyja szívbetegsége és az állandóan elnapolásra kerülő szívműtéte miatt most sajnos nem tudja elkezdeni a másoddiplomás coach képzést, amit nagyon sajnál. Ebben az évben sok nehézség volt a családjukban, melyek sok utazással és erőkifejtéssel jártak, így mind fizikailag, mind pedig érzelmileg nagyon fáradt – szüksége van Isten támogató erejére és bölcsességére az életében. Kérjük ezt közösen Istentől!

Kata az irodában


Vissza az ImaMorzsák oldalára...

 

.
 

 

(c) Wycliffe Global Alliance és Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete. Non-profit szervezet. Minden jog fenntartva.