Szolgalatunk Szervezetunk Az on szerepe
 

A Bibliafordítás ügye akkor halad előre, ha imádkozunk.

 

Két hetente megjelenő ima összefoglaló
2019. március (#1)

Folytatjuk tovább az imádságról megkezdett sorozatunkat a szervezetnél szolgáló testvérek gondolataival.

Emese és Riaan Ferreira sorait olvashatjuk.

Magukról így írnak: Riaan és Emese Ferreira vagyunk, mindketten a magyarországi Wycliffe tagjai. Emese 1998 óta, Riaan pedig 2014 óta. 7 éve vagyunk házasok és ezalatt együtt szolgáltuk Istent a Wycliffe és a SIL égisze alatt Afrika különböző részein, többek között Nigériában és Dél- Afrikában. Munkaterületeink között volt például írásolvasás-oktatás, fordítók képzése, fordításellenőrzés, irodamenedzsment, karbantartás... Ezen kívül pedig Isten üzenetét olyanoknak is elérhetővé tettük különféle eszközökkel, akik nem tudnak olvasni. Jelenleg Dél-Afrikában élünk és szolgálunk; Riaan innen származik.

Mit jelent számomra az imádság?

Emese:

Számomra az imádság egy olyan lehetőség, ami által Istennel való kapcsolatom meghittebbé válhat. Úgy gondolom, nincs semmi, ami ennél a kapcsolatnál fontosabb. Így épülök és erősödök lelkileg és így Istennek is megadom a neki járó tiszteletet. Abban is segít, hogy meglássam, csak Őbenne van meg mindaz amire szükségem van. Ha feldúlt is vagyok, kiönthetem a szívem Istennek, és a lelkem megnyugszik. A szolgálatunk során azt is tapasztaltuk, milyen ereje van a közbenjáró imádságnak. Hálásak vagyunk mindazokért, akik így hordoztak minket.

Imakérésük:

  • Emese ínhüvelygyulladása sajnos nem javul. Ez eléggé hátráltatja a munkában.

  • Sajnos Emese tartózkodási engedélyeivel probléma van. Amíg az állandót várjuk, egy ideigleneset kellett kérvényezni, ezt pedig visszautasították, teljesen alaptalan okok miatt. Most fellebbezünk a döntés ellen.

  • Kérünk imádkozzatok, hogy ezek a problémák ne akadályozzák a munkát és Isten hárítsa el az akadályokat.

  • Riaan pedig azt kéri, hogy Isten vezetéséért imádkozzatok néhány fontos döntésével kapcsolatban a munka területén.

 

Emese és Riaan


Vissza az ImaMorzsák oldalára...

 

.
 

 

(c) Wycliffe Global Alliance és Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete. Non-profit szervezet. Minden jog fenntartva.