Szolgalatunk Szervezetunk Az on szerepe
 

A Bibliafordítás ügye akkor halad előre, ha imádkozunk.

 

Két hetente megjelenő ima összefoglaló
2019. május (#2)

A mai alkalommal több aktuális imatémát osztunk meg veletek szervezetünk és munkatársaink életéből. Köszönjük a kitartó imádságaitokat a szolgálatunkért és értünk is!

"Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra." 1Thessz 5,16-18

Hálát adunk Istennek, hogy megáldotta a GO mobilizációs napot, melyen közel 60 ember vett részt 16-tól közel 90 éves korig.

Hálát adunk, hogy Isten szólt hozzánk igéjén keresztül és láthattuk hatalmát, szeretetét, kegyelmét a különböző szolgálati beszámolók alapján.

Adjunk hálát azért, hogy nem számít hány évesek vagyunk Isten tud bennünket használni! Imádkozzunk azokért, akik meghallották Isten hívását, hadd tudjanak engedelmeskedjenek Neki.

Adjunk hálát Istennek, hogy a Greizer család épségben megérkezhetett Vanuatu Tanna szigetére, ahol tovább folytatják évekkel ezelőtt megkezdett munkájukat. Szeretettel fogadták, várták őket.

Adjunk hálát, hogy Iolu Abbil (idős, volt vanuatui elnök), az elmúlt év során majdnem minden nap hallgatta a hangos Bibliát! Isten munkálkodjon az életében az igéjén keresztül.

Adjunk hálát Istennek, hogy a Greizer család az első vasárnapon már abban a templomban vehettek részt egy istentiszteleten, ami részben magyar adományok segítségével épült fel.

Adjunk hálát Istennek, hogy Komlósiné Sümegi Nóráék 4. gyermeke épségben megszületett. Imádkozzunk értük, hogy a kicsi Palika egészségben növekedjen, Nórinak pedig legyen ereje a szükséges teendőkhöz. (A fordítási munka részidőben folytatódik tovább magyar beás nyelven.)

Adjunk hálát Istennek, hogy többek között igazgatónk, Zentai Zsuzsa is meghívást kapott a Kossuth rádióba, hogy a Wycliffe munkájáról, bibliafordításokról és annak szükségességéről beszélhessen. Ezt az interjút Pünkösd szombatján sugározzák majd 13:32 kezdettel.

Imádkozzunk azért, hogy minél több emberhez eljusson a bibliafordítás szüksége és felismerjük, hogy mennyire nagy kincs az, hogy mi az anyanyelvünkön olvashatjuk a Bibliát, melyre már évszázadok óta le van fordítva!

Imádkozzunk a június elsején sorra kerülő 'Ez az a nap!' rendezvényért, ahol hosszú idő után újra ott leszünk kiállítóként. Isten tegye nyitottá, érzékennyé az emberek szívét a bibliafordítással kapcsolatban! A rendezvényen Martin Robb, és legújabb munkatársunk, Mónus Eszter fogja képviselni a szervezetet.

Imádkozzunk a Jó családért, hogy Isten áldja meg a dél-ázsiai nemzetközi iskolában végzett munkájukat, hogy az ottani  diákok már gyermekkorban igazán megismerhessék Istent az Ő igéjén keresztül! 

Végül, de nem utolsó sorban adjunk hálát az elmúlt 20 év munkájáért Magyarországon, és világszerte - magyarok részvételével! Kérjük Isten áldását a közelmúltban megújult irodai csapatra, és az elnöksége, akik a háttérmunka végrehajtásáért és vezetéséért felelősek. Minden szükségünket Ő töltse be!

"Istennek pedig van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza rátok, hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek, és bőségetekből jusson minden jó cselekedetre." 2 Kor 9,8


Vissza az ImaMorzsák oldalára...

 

.
 

 

(c) Wycliffe Global Alliance és Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete. Non-profit szervezet. Minden jog fenntartva.