Szolgalatunk Szervezetunk Az on szerepe
 
Missio Dei Nap

Mindannyiunk vágya, hogy Isten hasznos eszközei legyünk a világban. Ám gyakran merül fel a kérdés: "Hol az én helyem? Mi a gyülekezetem/szervezetem pontos szerepe? Hogyan kapcsolódhatunk Istenhez az Ő munkájában?"

Önt is szeretettel várjuk a Missio Dei Napra Budapesten.Ez a műfajában és témájában egyaránt hiánypótló missziológiai műhely a Magyar Evangéliumi Aliansz ajánlásával és a Wycliffe Bibliafordítók szervezésében kerül megrendezésre.

HELYSZÍN: Kelenföld Montázs Központ Nagyterme (Budapest XI., Etele út 55. I. emelet)
megközelítés: wycliffe.hu/iroda2.html

IDŐPONT: 2016. november 12. 10:00 - 17:00

Nagyszerű, bátorító programnak nézünk elébe, hiszen a nap folyamán együtt csodálhatjuk Isten szívét és munkáját a világban, s egyúttal megvizsgálhatjuk saját gondolkodásunkat és gyakorlatunkat is.
Több rövid, bátorító üzenet hangzik majd el, rendkívül szemléletes és interaktív formában. Emellett pedig együtt imádkozhatunk, oszthatjuk meg kérdéseinket, tapasztalatainkat az asztalok körül.

A részvétel csupán regisztrációhoz kötött.
Nagy szeretettel várjuk Ön és munkatársai jelentkezését november 8-ig a https://goo.gl/hpv0rn linken.

A 2016 novemberi Missio Dei Workshop kidolgozói és levezetői:

Elke Meier -  Tíz éven át Peruban szolgált a Wycliffe Bibliafordítókkal az IT és az írásolvasás-oktatás munkaterületein. 2001-ben csatlakozott a Wycliffe Világszövetség Európai Területi csapatához, ahol 2008 óta speciális tanácsadói feladatokat lát el. Szakterülete a missziói partnerkapcsolatok fejlesztése (MPD - Ministry Partnership Development). Elke rendkívül lelkes és kreatív személyiség, akinek a szíve ma is ég Istenért és az Ő világszerte zajló munkájáért. 

Amy Barnes - Misszionárius szülők gyermekeként a Fülöpszigeteken nőtt fel. 2004 óta dolgozik a Wycliffe Világszövetség Európa Területi irodájában, ahol tíz évig az irodavezetői feladatokat látta el. 2014 óta a személyzeti és az MPD területeken használja kimagasló adminisztratív és szervezői képességeit. Amy nagy örömét leli abban, hogy a háttérből aktívan segítheti az Európából kiinduló missziói kezdeményezéseket és személyesen is odaállhat a régió misszionáriusai, missziós szervezetei mellé.

 

Nyomtatásra letölthető plakát...

Nyomtatásra letölthető szórólap...


 

 

(c) Wycliffe Global Alliance és Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete. Non-profit szervezet. Minden jog fenntartva.