Szolgalatunk Szervezetunk Az on szerepe

LEHETŐSÉG AZ ESÉLYRE…

 

Lehetőséget kaptunk! Egy kameruni fiatalember támogatásával most mi is részt vállalhatunk abban, hogy az Ige olyan helyeken is végezze világosságot adó, helyreállító, átalakító munkáját, ahová egyébként nem jut el!

Oumarou Pierre erre tette fel az életét: teljes időben szolgál Észak-Kamerun kihívásokkal teli területén. Oumarou vágya, hogy minél többen megismerjék Jézust, és emiatt nem fél elmenni olyan falvakba, ahol akár az élete is veszélyben forog.

Mialatt te a fotókat nézed, ő dolgozik: olvassa, tanulmányozza, tanítja és továbbadja Isten Szavát. Szeretné ezt még hatékonyabban tenni, azáltal, hogy beiratkozott a 2016 szeptemberében induló i-Delta képzésre.

A 3x2 hónapos képzés összesen kb. 7500 dollárba kerül, ami Oumarou számára elérhetetlen, ha mi közösen nem állunk mellé tandíj-támogatásunkkal. Mivel tagjaink, Ernst-Kurdi Eszter és Andreas - az i-Delta kurzus vezetői - személyesen ajánlották Oumarout a figyelmünkbe, a Wycliffe Magyarország örömmel vállalja a projekt koordinálását.

Buzdítjuk minden magyar testvérünket, hogy imádságban és egyszeri vagy rendszeres anyagi támogatással adjon esélyt Oumarounak a tanulásra, és általa sok észak-kameruni embernek és gyülekezetnek arra, hogy Isten Szavát tisztán hallja, és abban egészségesen növekedjen!

Oumarou megteszi a maga részét. - És te? Adnál neki esélyt?

Támogatás és információ:
Wycliffe Bibliafordítók, office@wycliffe.hu
K&H Bank 10201006 - 50070046-00000000
Közlemény: iDelta

Sárgacsekket az irodától lehet kérni.

 

Vissza az iDelta oldalra....

 

 

 

(c) Wycliffe Global Alliance és Wycliffe Bibliafordítók Egyesülete. Non-profit szervezet. Minden jog fenntartva.